Salon in de Spotlight: Dermalise

Dieke van Groningen januari 9, 2017 Geen reacties
S

Salon in de Spotlight: Dermalise

foto-1

Het nieuwe jaar is begonnen en we hopen dat iedereen een spetterende start van 2017 heeft gehad! Het is maandag, de kerstvakantie is voorbij, dus de hoogste tijd voor een nieuwe Salon in de Spotlight! Op deze toch wat grijze dag zetten we de prachtige salon van Elise Thieme in het zonnetje: Beautysalon Dermalise! Dermalise is gevestigd in Oud-Beijerland in Zuid-Holland en is een echte eyecatcher. Naast een schoonheidssalon heeft Elise afgelopen jaar ook een winkel geopend, waar onder andere Loverock en Lady Green te koop zijn! Ook zo nieuwsgierig geworden naar Elise en de gedachtes achter haar hippe salon? Lees dan snel haar verhaal.

Kun je ons iets meer over jezelf vertellen, Elise?

“Mijn naam is Elise Thieme en ik ben geboren en getogen in Oud-Beijerland. Hier woon ik met veel plezier samen met mijn verloofde Dennie en wandel graag met ons hondje, Dexter. Ook blijf ik altijd dol op paardrijden en soms waag ik een poging tot hardlopen (niet altijd met succes ;))”. Daarnaast vertelt Elise ons dat ze een echte beauty gek is; alles wat te maken heeft met huidverzorging, make-up, haar en er stralend uitzien vind ze mega interessant. Eigenlijk de perfecte ingrediënten om een salon te starten!

Hoe Elise haar salon omschrijft:

“Sinds februari 2016 heb ik mijn beautysalon met shop in het centrum van Oud-Beijerland. In mijn salon kan je terecht voor heerlijke ontspannende en huidverbeterende behandelingen met natuurlijke producten. Ook geef ik minerale make-up adviezen, verzorg ik bruidsmake-up en komen mensen regelmatig voor een relaxmomentje door een gezichtsbehandeling of massage”. Maar dit is niet alles: “de rode draad is dat het voornamelijk ‘groene’ producten zijn. Je kan hier dus terecht voor biologische, natuurlijke producten voor zowel jong als oud”. Denk hierbij aan huidverzorgingsproducten, bad- en doucheproducten, baby- en kinderverzorging, maar ook satijnen kussenslopen, sieraden, geurkaarsen, vegan bags, biologische parfums en minerale make-up.”.

Dermalise shop

Je zei dat je vorig jaar februari je salon bent gestart, waarom ben je ooit schoonheidsspecialiste geworden?

“Het beroep van een schoonheidsspecialiste vind ik super omdat je er mensen heel blij mee kan maken. Het is eigenlijk een momentje ontspannen in ons drukke en hectische bestaan. Mensen denken weer even aan zichzelf en worden zich weer bewust van wat belangrijk is. Ze gaan ontspannen en stralend de deur weer uit, dat zie ik en dat zien zij. Dat vind ik gaaf!” Aan passie voor haar vak ontbreekt het Elise duidelijk niet. Wat drijft haar nog meer?

Salon Dermalise

En wat doe je zelf om te ontspannen?

Elise beschrijft haar ideale dag als “Een beetje uitslapen, lekker naar de yoga en daarna met de hond wandelen. Samen met mijn aanstaande op naar een leuke stad (Den Bosch, Breda, Haarlem, Gent, Den Haag) daar lekker lunchen en struinen. Op de weg terug langs onze favoriete ijsboer om dan op de bank te ploffen met een film, een kop thee en de heerlijke bak ijs”.

In de shop van Elise is natuurlijk ook Loverock te koop!

Elise heeft voor Loverock gekozen omdat ze het belangrijk vindt om haar klanten bewust te maken van de producten die ze zelf gebruiken, maar ook wat hun kids gebruiken. “Loverock is een super merk voor kleintjes en ook voor volwassenen die het even niet meer weten. Het heeft een prachtige uitstraling en een goede prijs-kwaliteitverhouding”.

Welk Loverock product gebruik/verkoop je het meeste?

“De dagcreme Love Pure Skin is het meest verkocht. Vaak starten de ouders hiermee voor droge plekjes in het gezicht, vandaar uit raken ze enthousiast en willen meer producten van Loverock uit proberen”. Hier herkennen wij ons ook volledig in; de gezichtscrème is een echte essential.

Heb je nog een goede tip voor ons wat betreft een nieuw Loverock product?

“Hmmmm lastig. Ik denk een badolie of een gezichtsmaskertje!”

Als laatste zijn we benieuwd naar jouw antwoorden op deze stellingen:

Glamour look of au naturel? Glamour

Vroege vogel of nachtbraker? Vroege vogel

Poseren voor een foto of zelf een foto maken? Zelf een foto maken

 

Ben jij na al deze informatie net zo enthousiast geworden over Dermalise als wij? Breng dan snel een bezoekje aan Elise’s salon of maak een afspraak via de mooie website.

Dermalise
Oostdijk 52
3261 KH Oud-Beijerland

Website: www.dermalise.nl
Email: elisethieme@hotmail.com
Telefoon: +31 6 13 80 97 47

loverock natural skincare for kids

 

 

Het bericht Salon in de Spotlight: Dermalise verscheen eerst op Loverock.

Dieke van Groningen