Puur Company logo

Puur voor kids!

Kinderen zijn puur, ontwapenend en ook kwetsbaar; je kostbaarste bezit. Daar wil je goed voor zorgen en Puur Company begrijpt dat! 

De kinderhuid is veel kwetsbaarder dan de volwassen huid en verdient extra aandacht en bescherming. Puur Company wil met haar speciale huidverzorgings- producten ouders én kinderen ervan bewust maken dat het optimaal beschermen van de huid belangrijk is ter verbetering van hun gezondheid op zowel korte als lange termijn.

“ Alleen biologische en natuurlijke producten met liefde gemaakt én op basis van het beste uit de natuur… en niets anders”

– Dieke van Groningen, Puur Company.

Waarom Puur Company?


De huid is het grootste orgaan dat de mens bezit en wordt dagelijks blootgesteld aan schadelijke invloeden. De huid van een kind tot 18 jaar is niet te vergelijken met de huid van een volwassene. Deze huid is tot vijf keer dunner en tot ruim vijf keer droger dan een volwassen huid. Dat komt doordat de talg producerende klieren nog klein zijn en de productie van huidvetten beperkt is. De huidbarrière is nog niet voldoende opgebouwd, waardoor de huid extra gevoelig is voor schadelijke invloeden van buitenaf.

Kortom, dat vraagt om goede producten, want ieder mens is uniek. Dat is de reden waarom Puur Company alleen natuurlijke of biologische kwaliteitsproducten distribueert en ontwikkelt speciaal voor kinderen.

Puur Company voert exclusief de volgende merken: eco.kid organics vanuit Australië, Lady Green Paris vanuit Frankrijk en ontwikkeld en distribueert het Nederlandse Loverock natural for kids.

HET GEZICHT ACHTER PUUR COMPANY

De oprichtster van Puur Company
Mijn naam is Dieke van Groningen, zowel ondernemer als moeder van twee prachtige kinderen. Een moeder die besloot van haar droom een werkelijkheid te maken door – ondanks haar glansrijke carrière – haar hart te volgen. Mijn droom was het ontwikkelen van puur natuurlijke huidverzorging speciaal voor kinderen vanaf het eerste levensjaar.

Waarom kinderverzorging?
Opgegroeid in een ondernemersgezin in de huidverzorgingswereld, ben ik doordrongen van het feit dat het gebruik van natuurlijke kwaliteitsproducten een positieve bijdrage levert aan de gezondheid. Als bewuste moeder ging ik op zoek naar natuurlijke en hoogwaardige producten speciaal voor de kwetsbare kinderhuid. Producten zonder onnodige toevoegingen en agressieve stoffen. Het bleek lastig om deze producten te vinden. Ook bleken veel vrienden open te staan kwaliteitsproducten aan te schaffen voor hun kinderen. De hoogste tijd om daar verandering in aan te brengen en zelf een puur natuurlijke kinderverzorgingslijn te gaan ontwikkelen.

Kinderhuid is tot ruim vijf keer droger.
Door veel te lezen en te praten over de huid én de kinderhuid kwam ik al snel tot ontdekking dat de huid een prachtig orgaan is dat veel te verduren heeft. Elke dag stellen we onszelf bloot aan kou, zon, wind of lange warme douchebeurten. Elke dag opnieuw moet onze huid hard werken om gehydrateerd te blijven en de talgproductie in balans te houden. Dat geldt helemaal voor de kwetsbare, droge kinderhuid. De kinderhuid is na het eerste levensjaar tot ruim vijf keer dunner én droger dan een volwassenhuid. Dit vraagt om specifieke producten met hoogwaardige werkstoffen. Producten die zacht zijn voor de huid en inspelen op de meest voorkomende huidproblemen bij kinderen zoals een droge huid, jeuk, berg of eczeem. Het is mijn overtuiging dat het cruciaal is om juist voor kinderen kwaliteitsproducten te gebruiken.

Het ontstaan van Puur Company.
Vanuit deze wetenschap ben ik gestart met het uitzoeken van welke natuurlijke werkstoffen dan wel geschikt zijn voor de kinderhuid. Daarbij was het uitgangspunt dat het enkel natuurlijke kwaliteitsproducten mochten worden, zonder irriterende en schadelijke stoffen. Producten met milde ingrediënten speciaal afgestemd op de kinderhuid. Producten die duurzaam zijn in het gebruik en écht werken. Uit deze overtuiging is zowel Loverock natural for kids als het overkoepelende bedrijf Puur Company ontstaan, gewoon het beste voor jouw kind. Producten zonder onnodige toevoegingen; alleen het allerbeste, rechtstreeks uit de natuur. 

ecokid_tag_logo

Eco.kid is een unieke productlijn: biologisch gecertificeerd, ecologisch verantwoord, gifvrij én speciaal ontwikkeld voor kinderen. Het is een gezondere keuze voor zowel kinderen als onze planeet. Eco.kid is voor kinderen in de leeftijd 3 tot 12 jaar en speciaal ontwikkeld voor het haar, de huid en de hoofdhuid. De producten pakken specifieke problemen aan, waaronder droge hoofdhuid, huidirritatie, berg en hoofdluis. Eco.kid zijn ecologisch verantwoorde en kindvriendelijke producten. Het is ideaal voor dagelijks gebruik, rijk aan pure Australische essentiële oliën… het ruikt lekker voor ons, maar het is niet leuk voor luizen!

Lady Green logo

Lady Green is de eerste geheel organic gezichtsverzorging & make-uplijn die speciaal is ontworpen voor én door jonge vrouwen tussen de 12 en 25 jaar! Het is een leuk, kleurrijk en fun merk die op een positieve manier naar de huidproblemen van jonge meiden kijkt. Als je opzoek bent naar een effectieve, girly én biologische verzorgingslijn dan ben je bij Lady Green aan het juiste adres! We hebben mooie producten met zachte structuren in zoetige geuren! Van een dagcrème tot aan een konjac spons en van een lipgloss tot aan mascara!

Loverock logo puur company

Loverock is dé natuurlijke kinderverzorging gemaakt in Nederland. Optimale bescherming tegen schadelijke invloeden. Wind, uitdroging en zon krijgen geen kans door deze uniek ontwikkelde producten. Loverock is vrij van aggresieve conservering, siliconen, parabenen, kleurstoffen, sulfaten en minerale oliën. Het beste uit de natuur speciaal voor baby’s en kinderen. Van “Rock My Body” bodylotion tot de bekroonde “Love Pure Skin” gezichtscrème. Een complete hoogwaardige huidverzorgingslijn voor lieve jongens en stoere meisjes!

Eerlijke, natuurlijke en kwalitatief hoogstaande producten.
Geen verzendkosten op orders in Nederland boven de €40.
SSL beveiligd, dus het is 100% veilig.

OVER ONS

Puur Company logo.
info@puurcompany.nl
010-8465471

Nieuwsbrief


Top preloader