Ingrediënten

love-rock-logo

De ingrediënten van Loverock

De puur Nederlandse huidverzorging van Loverock is speciaal ontwikkeld voor én door kinderen, onder het toeziend oog van de beste professionals. De kinderhuid is vanaf het eerste levensjaar tot vijf keer droger én dunner in vergelijking met een volwassen huid. De kinderhuid is daardoor veel gevoeliger voor uitdroging en beschadigingen van buitenaf. Kinderen vanaf één jaar hebben of krijgen daarom veelal huidproblemen als berg, schilfers, zeer droge huid, talgbultjes of eczeem.

Alle Loverock verzorgingsproducten voeden de droge huid en zorgen ervoor dat de kinderhuid optimaal wordt beschermd tegen schadelijke invloeden. De producten voor gezicht, lichaam en haar zijn waar mogelijk 100% plantaardig (vegan) en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Met de verzorging van Loverock kies je voor het beste uit de natuur. Puur natuurlijk en vrij van parabenen, siliconen, phenoxyethanol, sls, sles, peg en andere synthetische en agressieve conservering.

De producten van Loverock zijn duurzaam in het gebruik en bevatten een hoge concentratie aan werkzame ingrediënten. Verzorgingsproducten die in de reguliere winkels verkrijgbaar zijn, mogen slechts 0-3% werkzame ingrediënten bevatten, zo luidt de nieuwe cosmeticawet. Producten verkrijgbaar bij een schoonheidsspecialist mogen 5-15% werkzame stoffen bevatten. Producten met meer dan 15% werkzame stoffen vallen onder de categorie medicijn. Loverock bevat 10-14% werkzame ingrediënten. Daardoor is de werking van Loverock producten is dus ongeveer vier keer effectiever dan veel andere huidverzorgingsproducten.

De productie van Loverock

Voor de ontwikkeling en productie van de verzorgingsproducten van Loverock werken wij nauw samen met een Nederlands bedrijf, dat werkt conform ISO gmp norm 22716 voor cosmetica. Deze producent is volledig gespecialiseerd in de vervaardiging van hoogwaardige natuurlijke cosmetica, wat perfect aansluit bij onze eigen filosofie en passie. Onze wensen worden omgezet naar concrete producten die samengesteld zijn uit de mooiste werkzame en pure natuurlijke ingrediënten. Ook wordt altijd gezocht naar de beste natuurlijke alternatieven voor synthetische hulp-, geur-, en kleurstoffen, zoals natuurlijke emulgatoren, plantaardige glycerines, vetten uit plantaardige alcoholen en diverse vitaminen.

Al onze producten worden, na onze goedkeuring van de recepturen en productmonsters, getest op houdbaarheid en stabiliteit. Uiteraard wordt hierbij niet op dieren getest. Indien het nodig is worden er nog zaken bijgesteld waarna de productie plaatsvindt. In de gehele procedure worden de Europese richtlijnen en de richtlijnen van Ecocert nauwgezet gehanteerd.

Door deze werkwijze, controle en constante focus op kwaliteit, weten wij zeker dat onze producten veilig zijn, met de grootste zorgvuldigheid zijn samengesteld en maatschappelijk verantwoord zijn geproduceerd.

INGREDIËNTEN

Wat gebruikt Loverock wel?

Avocado olie Duindoorn olie
Aloë vera Sheabutter
kokosnoot olie Ecocert minerale zonnefilters
Macadamianoot olie Zonnebloemolie
Vitamine E

Wat gebruikt Loverock niet?

× Sulfaten (SLS, SLES) × Chemische Zonnefilters
× Minerale oliën × Agressieve
conserveringsmiddelen
× Siliconen × Kleurstoffen
× Parabenen × Essentiële oliën

DIT GEBRUIKEN WIJ WEL:

Aloë Vera

Aloë vera komt oorspronkelijk vermoedelijk van het Arabisch Schiereiland. Tegenwoordig vinden we Aloë Vera planten onder andere in het Middellandse Zeegebied, Indonesië, de Nederlandse Antillen en West-Indië.

Aloë vera kalmeert de droge kinderhuid en helpt de huid haar natuurlijke vochtbalans te behouden. Het werkt verzachtend, genezend en is een zeer goede vochtinbrenger. Ook helpt het de kinderhuid te herstellen bij verbranding door de zon/zonnebrand.

Avocado Olie

Avocado Olie wordt geperst uit het vruchtvlees van de rijpe avocado en bevat vele vitaminen waaronder vitamine A, B, D, en E. Daarnaast bevat Avocado Olie caroteen, lecithine (lichte emulgator) en een natuurlijke zonbeschermingsfactor die ongeveer overeenkomt met SPF 3 tot 4.

Avocado Olie heeft een kalmerende, verzachtende en hydraterende werking op de huid. De voedende en vochtregulerende olie werkt goed tegen uitdroging en schraalheid. Daarnaast helpt het bij acné en beschermt tegen uv-stralen.

Calendula

De Calendula is een gecultiveerde bloem. Hij wordt sinds jaar en dag gebruikt om haar positieve eigenschappen. De oorspronkelijke Calendula stond in Azië en Oost-Europa, maar deze bloem komt in het wild nog nauwelijks voor. Calendula is een eetbare plant, de bladeren worden in salades en soepen gebruikt.

De plant werkt huidherstellend, verzachtend en ontstekingsremmend. Ideaal om de tere kinderhuid tot rust te laten komen.

Duindoorn

Duindoorn, ook wel sea buckthorn genoemd, is rijk aan bètacaroteen, vitamine C en omega 7. Het vitamine C gehalte in zowel de bessen als bladeren is zelfs hoger dan in sinaasappels en citroenen! De bessen zijn eetbaar, echter zeer zuur van smaak.

Duindoorn beschermt tegen vrije radicalen en zorgt voor een gezonde, gladde huid en ook voor sterke, glanzende haren. Door de uitzonderlijke voedingsstoffen en antioxidanten wordt duindoornextract graag gebruikt in de huid- en haarverzorging. Voor een zachte, stralende (kinder)huid én stralende lokken!

Jojoba Olie

Jojoba olie wordt geperst uit de zaden van de Simmondsia chinensis (de Jojoba struik). Deze plant is oorspronkelijk afkomstig uit het noorden van Mexico en het zuiden van de Verenigde Staten.

Jojoba olie is uniek omdat het eigenlijk geen olie is, maar een vloeibare was. Jojoba olie is een natuurlijke antioxidant door de hoge concentratie vitamine E. Het bevat gezonde vetzuren, heeft een natuurlijke zonbeschermingsfactor 4 en houdt de huid in goede conditie. Jojoba olie is zeer geschikt voor een gevoelige, droge (kinder)huid en heeft daarnaast ook een ontstekingsremmende werking, wat positief is voor mensen met eczeem, psoriasis en acné.

Behalve goed voor de huid is jojoba olie ook goed voor het haar. Jeukende hoofdhuid en droog haar kunnen behandeld worden door een hoofdmassage met jojoba olie.

Olijfolie

Olijfolie is een plantaardige olie die wordt gewonnen door de persing uit olijven (vruchten van de olijfboom). De mensheid is al lang met olijfolie bekend. Het schijnt dat deze olie al 4000 jaar voor Christus gebruikt werd.

Olijfolie heeft een kalmerende en verzachtende werking op de huid. Het is een rijke bron van essentiële vetzuren die de natuurlijke vochtbalans van de huid helpen te herstellen. Olijfolie is zeer geschikt voor het gebruik op de kinderhuid. Het biedt zelfs bescherming tegen huidallergieën en ontstekingen. Daarnaast bevat olijfolie onder andere vitamine E, een antioxidant die de huid beschermt tegen vrije radicalen.

Zonnebloem olie

Zonnebloem olie wordt gewonnen uit zonnebloempitten middels koude persing. Zonnebloem olie bestaat uit 64% Linolzuur, 24% oliezuur, 12% verzadigde vetzuren en is rijk aan Vitamine E.

Deze olie is zeer geschikt als huidolie, badolie en in zonbeschermingsproducten. Zonnebloem olie bevat essentieel linolzuur dat de huid kalmeert en helpt bij het in stand houden van de natuurlijke beschermlaag. Essentieel voor de dunne kwetsbare kinderhuid.

Macadamia Noot Olie

De Macadamia noot olie wordt gewonnen door uitpersing van de macadamianoot. De unieke samenstelling van deze olie maakt dat ze de eigenschappen van het natuurlijke huidvet dicht nadert. Tevens heeft deze olie een hoog percentage ontstekingsremmende stoffen.

Macadamia noot olie werkt beschermend en heeft een natuurlijke zonbeschermingsfactor die ongeveer overeenkomt met SPF 3 tot 4. De olie is zacht en hydraterend voor de huid en geschikt voor de gevoelige en droge kinderhuid.

Kokosnoot Olie

Kokosnoot olie is een tropische olie, die wordt verkregen door het uitpersen of de extractie van het gedroogde witte vruchtvlees van de kokosnoot. Kokosnoot olie is heerlijk voor een droge kinderhuid. Het hydrateert, beschermt en herstelt de huid. Daarnaast bevat deze olie hoge concentraties antioxidanten, zoals vitamine E, die vrije radicalen bestrijden.

Vitamine E

Vitamine E is een antioxidant en beschermt de cellen tegen vrije radicalen. Het beschermt de huid tegen huidbeschadiging en huidveroudering veroorzaakt door UV-stralen, stress, ozon en smog. Vitamine E zorgt ervoor dat de huid zacht aanvoelt en wordt verwerkt in producten als conserveringsmiddel. De natuurlijke vorm vitamine E wordt gewonnen uit plantaardige olie en wordt ook wel aangeduid als d-alfa tocopherol.

Sheabutter

Sheabutter wordt gewonnen uit de zaden van de Afrikaanse Karité boom. Afrikanen gebruikten Sheabutter al eeuwenlang voor uitwendige lichaamsverzorging, waardoor hun huid zacht en soepel bleef.

Sheabutter maakt de huid zacht en soepel en beschermt tegen uitdrogen door zijn goede vochtbindende werking. Daardoor bevordert sheabutter ook de elasticiteit van de huid. Sheabutter bevat antioxidanten, is hypoallergeen en dus ook veilig te gebruiken voor de gevoelige kinderhuid.

DIT GEBRUIKEN WIJ NIET:

Agressieve conservering

Alle producten die water bevatten, en niet pure destillaten zijn, hebben conserveringsmiddelen nodig om ervoor te zorgen dat ze veilig en vrij van bacteriën zijn. Conserveringsmiddelen worden toegevoegd omdat ze bacteriën en schimmels doden en helpen om het verzorgingsproduct langer houdbaar te houden. Dat geldt zeker voor producten die plantenextracten bevatten. Zonder conserveringsmiddelen zouden crèmes binnen een paar dagen krioelen van de schimmels en bacteriën en daardoor ook nog schadelijk zijn voor je huid, ogen en slijmvliezen.

Anderzijds zijn veel conserveringsmiddelen agressief voor de droge kinderhuid en kunnen ze het huidevenwicht aantasten. Loverock maakt daarom gebruik van natuurlijke en door Ecocert (de Europese standaard voor ecologische en biologische cosmetica) goedgekeurde conserveringsmiddelen. Wij gebruiken altijd 1% of minder conserveringsmiddel, ondersteund met natuurlijke conserveringsmiddelen zoals vitamine E en benzylalcohol.

Chemische zonnefilters

Loverock maakt zonneproducten zonder chemische uv-filter. Loverock heeft zonbescherming met lichtreflecterende natuurlijke minerale filters; zinkoxide en titaniumdioxide. Het voordeel van deze filters is dat ze geen allergische reacties veroorzaken, omdat de filters niet door de huid worden geabsorbeerd, maar een laagje op de huid leggen. Daardoor is de kinderhuid direct beschermd tegen de zon. Eventuele overgevoeligheidsreacties, ook bij langdurig gebruik, zijn zeer beperkt. In combinatie met vitamine E wordt de huid ook nog beschermd tegen vrije radicalen.

Loverock maakt gebruik van een nieuwe technologie waardoor er een goede balans is gevonden tussen veiligheid (hoge factor met minerale filter) en gebruiksgemak (uitsmeerbaar). Door de vernieuwde (door Ecocert goedgekeurde) formule van onze zonbeschermingscrème laten de minerale zonnefilters geen witte waas meer achter. Op deze manier kan iedereen verantwoord van de zon genieten, juist ook kinderen met een zonneallergie of met een donkere huid.

Essentiële oliën

Eén van de typische natuurlijke ingrediënten die we heel vaak aantreffen in verzorgingsproducten zijn etherische of essentiële oliën. Essentiële oliën zijn, net als de meeste andere allergenen, natuurlijke ingrediënten. Grappig genoeg verwachten veel mensen niet dat de meeste allergenen van natuurlijke oorsprong zijn. Dat is ook de reden waarom er kunstmatige vervangingen door de industrie voor zijn ontwikkeld.

Sommige essentiële oliën hebben een weldadige werking en kunnen ook medicinaal werken bij bepaalde huidaandoeningen. Meestal worden ze echter gewoon gebruikt als geurstof of als bewaarmiddel en als dusdanig kunnen ze ook allergische reacties veroorzaken. In sommige extreme gevallen kunnen ze zelfs toxisch werken.

Dat is de reden dat Loverock geen essentiële oliën gebruikt en er bewust voor gekozen heeft om een hypoallergeen parfum aan de producten toe te voegen. Zodat de kans op allergische reacties tot een minimum wordt beperkt.

Minerale oliën

Minerale olie is een verzamelnaam voor de producten die worden afgeleid van aardolie. De minerale oliën die in cosmeticaproducten gebruikt worden zijn afkomstig van petroleum (fossiele olie). Minerale olie is namelijk goedkoop, geur- en kleurloos, oxideert niet en kan heel makkelijk lang bewaard worden. Minerale olie werkt occlusief, wat wil zeggen dat het de huid afsluit. Er wordt hierbij een laagje over huid en haar gevormd.

Minerale olie wordt toegevoegd aan heel erg veel cosmeticaproducten. Sterker nog; vrijwel alle baby-olietjes bestaan vrijwel volledig uit minerale olie. Ze staan op het etiket vermeldt onder de namen: liquid paraffin, liquid petrolatum, paraffin oil, paraffinum liquidum, petrolatum liquid, petroleum oil, white mineral oil en white oil. Vaseline (petrolatum) is een zusje; het heeft een waxachtige structuur en is dus niet vloeibaar, maar behoort wel tot dezelfde familie.

Minerale olie sluit de huid af en wordt niet door de huid opgenomen. Zeker bij langdurig gebruik droogt het de huid alleen maar uit, waardoor de minerale olie steeds opnieuw moet worden aangebracht. Een kinderhuid is al tot vijf keer dunner en droger dan een volwassen huid en heeft meer kans om uit te drogen. Loverock heeft er bewust voor gekozen geen minerale oliën te gebruiken en juist te kiezen voor werkstoffen als avocado olie, olijfolie en bijenwas.

Synthetische Emulgatoren

Een emulgator is een stof die helpt bij het mengen van twee stoffen die normaal gesproken niet of moeilijk mengbaar zijn. Een crème is een emulsie, gebaseerd op water en olie. Door een emulgator toe te voegen valt de emulsie niet uit elkaar.

Een van de meest bekende synthetische emulgatoren is PEG. PEG staat voor polyethyleen glycol. De afkorting wordt meestal gevolgd door een nummer (bijv. PEG 2, PEG 40 etc.) wat het aantal ethyleenglycoleenheden weergeeft in de polyethyleen ketting.

PEG is een gesynthetiseerd ingrediënt dat in cosmetica word toegepast als emulgator. Alhoewel PEG een synthetisch product is heeft het toch vaak een natuurlijke olie als basis. De reden dat er steeds kritischer naar PEG wordt gekeken is omdat er bij de productie van PEG’s de stof 1.4-dioxaan kan ontstaan en dat is volgens de EU CLP-indeling een carcinogeen categorie 2 (verdacht van het veroorzaken van kanker, onvoldoende bewijs bij mensen, voldoende bewijs bij dieren).

Loverock wil het beste voor de kinderhuid en neemt geen risico. Wij hebben gekozen voor emulgatoren die goedgekeurd zijn door Ecocert (de Europese standaard voor ecologische en biologische cosmetica), waardoor de kans op allergische reacties tot een minimum beperkt wordt.

Sodium Laureth Sulfate (SLS/SLES)

SLS en SLES zijn aanwezig in 90% van cosmetica reinigings producten omdat ze krachtig schuimen. Lauryl of Laureth – zijn bijna onmisbare componenten van douchegels, badschuim, shampoo, handzepen en tandpasta. Dat geldt ook voor de kinderproducten. Natriumlaurylsulfaat (SLS) is een van de meest krachtigste ontvettingsmiddelen, en vanwege deze eigenschap wordt het veel gebruikt in de auto-industrie voor ontvetten van motoren en voor het schoonmaken van vloeren in garages en fabrieken. Niet iets wat je op je gezicht wilt smeren!

Het is bewezen dat 60% van de stoffen die worden toegepast, de huid binnendringen en dus in het lichaam terecht komen. Tijdens het gebruik van shampoos, douchegels, tandpasta, etcetera, trekt SLS snel in het menselijk lichaam.

Schuim is alleen niet nodig om de huid schoon te maken. Daarom gebruikt Loverock deze werkstoffen niet en maakt ze gebruik van natuurlijke ingrediënten die je lichaam en haren schoonmaken. Zeepvrij en schuimvrij oftwel puur, natuurlijk schoon en veilig!

 • Inhoud: 150 ml

  Een duik in het zwembad brengt verkoeling. Onze aftersun ook! Love Cooling Down is de beste manier om de kinderhuid na de zon te beschermen én te hydrateren. Want juist na een dagje in de zon heeft je huid behoefte aan een time out…dus smeren en chillen maar!

  Love Cooling Down is huid Ph-neutraal en hypoallergeen. Het is ideaal om je huid tot rust te laten komen. Ook bij een jeukende, allergische huid brengt deze aftersun de huid tot rust. Dit komt door de unieke combinatie van verkoelende en vochtinbrengende werkstoffen zoals calendula, aloë vera, avocado olie, zonnebloem olie en vitamine E. Deze werkstoffen herstellen en beschermen de huid. Perfect voor elk moment en voor elke huid!

 • Inhoud: 50 ml

  Geen vlinders in je buik, wel verliefd op je gezicht!

  Dat is precies wat Love Pure Skin gezichtscrème – met SPF 6 – doet. Love Pure Skin, speciaal voor kinderen, beschermt de kinderhuid optimaal tegen kou, wind én zon. De huid voelt zijdezacht aan en ruikt naar frisse lindebloesem.

  Love Pure Skin bevat alleen pure, natuurlijke ingrediënten en heeft een allergeenvrij parfum. De werkstoffen in de gezichtscrème zijn speciaal afgestemd op datgeen wat de kinderhuid echt nodig heeft; hydraterend en beschermend tegen schadelijke invloeden.

 • Inhoud: 150 ml

  Love Soft Hair Conditioner

  Love Soft Hair conditioner zorgt binnen een handomdraai voor zachte glazende haren zonder vervelende klitten. Deze unieke natuurlijke siliconen en sulfaatvrije conditioner zit boordevol verzorgende oliën. Een royal treatment voor je haar!

  Love Soft Hair is dé natuurlijke conditioner die je haar zijdezacht en klitvrij maakt. Deze conditioner zit namelijk bomvol liefde en verzorgende oliën. Van avocado olie tot aan jojoba olie, alles om je haar in de watten te leggen. Duindoorn én zijde extracten laten je haardos extra stralen. Pluizig droog haar is vanaf nu verleden tijd!

  Loverock natural for kids, dé eerste Nederlandse kinderverzorgingslijn op basis van de beste en natuurlijke ingrediënten. Loverock is speciaal ontwikkeld voor baby’s en kinderen en toch ook erg lekker voor volwassenen!

  • Hypoallergeen
  • Speciaal voor een droge, gevoelige en eczeem huid
  • Zeep- en sulfaatvrij
  • Dierproefvrij
  • Vrij van microplastics

  Met Loverock kies je bewust voor gezonde producten zonder onnodige toevoegingen. Waarom zou jij kiezen voor sulfaatvrije producten. In onze video over sulfaatvrije zeep nemen we je mee in de wereld van sulfaten. Onze Love Soft Hair Conditioner is een van de producten uit onze sulfaatvrije bad – en douchelijn. Daarnaast hebben we nog Rock Fresh Skin hair & body douchegelRock Fresh Hair shampoo en Rock The Bubbles badschuim.

 • Inhoud: 200 ml

  Hoe mooi en puur de wereld kan zijn: masseren zonder zorgen! Dé pure Love To Relax body- en massageolie is speciaal ontwikkeld voor baby’s, kinderen én zwangere vrouwen. Ook is het hypoallergeen en zijn onze producten geschikt voor de droge, gevoelige en eczeem huid.

  Onze zachte body- en massageolie in gemakkelijke sprayvorm, zit boordevol pure natuurlijke oliën die de huid optimaal verzorgen en beschermen. Zonder conservering of slechte stoffen: alleen het beste uit de natuur!

  De Loverock massageolie is ook ideaal voor jouw massage ritueel thuis of voor Loverock kinderbehandelingen. Just Love To Relax!

  Vrij van parabenen, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen.

 • Love To Wash – biologische washandjes

  De Love to Wash biologische washandjes zijn ontzettend schattige washandjes van Nederlandse bodem én van biologisch katoen, gemaakt door 4naturalkids. Verkrijgbaar in twee leuke designs: gestreept (zwart/wit) en sterretjes (rood/wit)!

  Op 40 graden wasbaar.

 • Inhoud: 200 ml

  Handen wassen voor het goede doel. Met onze milde zeepvrije Love To Wash handzeep wordt handen wassen pas echt een feest. Bij aankoop van onze hand wash wordt er ook een donatie gedaan aan Het Kleine Helden Huis. Hierdoor steunen we elke wasbeurt een geweldig Nederlands initiatief voor betere zorg voor te vroeg geboren baby’s. Let’s wash our hands!!

  Met Love To Wash hand wash worden handen weer fris zonder de huid uit te drogen. Deze zeepvrije hand wash op basis van aloe vera én natuurlijk avocado-extract verzorgd de huid en maakt deze ook lekker schoon. Love To Wash is hypoallergeen en ook nog eens huid PH-neutraal. Doordat er geen sulfaten in de handzeep zitten, blijft de talglaag op de handen in tact. Hierdoor is het ook geschikt voor de zeer gevoelige huid, wel zo’n fijn idee.

  Was jij ook jouw handen voor het goede doel?

  Logo_BeatTheBead

   

  Alle producten van Loverock zijn vrij van microplastics!

  Sulfaat-vrij

  Met Loverock kies je bewust voor gezonde producten zonder onnodige toevoegingen. Waarom zou jij kiezen voor sulfaatvrije producten? In onze video over sulfaatvrije zeep nemen we je mee in de wereld van sulfaten. Onze Love To Wash hand wash één van de producten uit onze sulfaatvrije bad – en douchelijn. Daarnaast hebben we nog Rock Fresh Skin hair & body douchegelRock the Bubbels badschuimRock Fresh Hair shampoo en Love Soft Hair conditioner.

 • Inhoud: 50 ml + 200ml

  Het Loverock vakantieduo! Of je nu in Nederland op vakantie gaat of ergens anders. Met de Loverock vakantieset, kun je zonder zorgen op reis. De Love The Sun spf 30 en Love Cooling Down aftersun zijn best friends, dus gooi ze snel in je tas en op vakantie of uit logeren.

  Love The Sun spf30 biedt de optimale zonbescherming voor de pure en kwetsbare kinderhuid. De unieke combinatie van antioxidantrijke oliën – zoals avocado olie, olijfolie, zonnebloem olie en kokosnoot olie met vitamine E en natuurlijke zonfilters zorgen voor hydratatie en bescherming. De minerale zonnefilters reflecteren het zonlicht, zodat de huid optimaal beschermt is tegen UVA en UVB straling en tegelijktijdig vrije radicalen weert.

  Love Cooling Down aftersun is huid Ph-neutraal en hypoallergeen. Het is ideaal om je huid tot rust te laten komen. Ook bij een jeukende, allergische huid brengt deze aftersun de huid tot rust. Dit komt door de unieke combinatie van verkoelende en vochtinbrengende werkstoffen zoals calendula, aloë vera, avocado olie, zonnebloem olie en vitamine E. Deze werkstoffen herstellen en beschermen de huid. Perfect voor elk moment en voor elke huid!

 • Inhoud: 200 ml + 200ml

  Hoe fijn is het om jouw favoriete producten bij elkaar te hebben, voor de vakantie, een weekendje weg, een nachtje logeren of gewoon voor thuis! Jouw huid rockt natuurlijk met onze superzachte Rock my Body bodylotion en de frisse Rock Fresh Skin body showergel. Ideaal voor het hele gezin! Stop Loverock in je tas en have fun.

  De Loverock Rock My Body bodylotion biedt elke huid de optimale bescherming tegen kou én uitdroging. Dus ook de kwetsbare baby- en kinderhuid. De unieke combinatie van avocado-olie, macadamia noot olie en sheabutter met vitamine E verzorgen en beschermen de huid. Rock My Body bodylotion is hypo-allergeen, dierproefvrij en uitermate geschikt voor de droge, gevoelige en eczeemhuid.

  Rock Fresh Skin is een mild reinigende én zeepvrije douchegel zonder microplastics! Deze zachte sulfaatvrije formule op basis van avocado extract en aloe vera hydrateert de huid én ook de haren optimaal. Rock Fresh Skin is the perfect start of every day!

  • 100% Nederlands en natuurlijk!
  • Hypoallergeen met dierproefvrij
  • zeep – en sulfaatvrij
  • speciaal voor de droge, gevoelige en eczeem huid
  • Vrij van microplastics!

   

 • Inhoud: 200 ml

  Rock Fresh Hair sulfaatvrije shampoo

  Rock Fresh Hair sulfaatvrije shampoo is een milde én zeepvrije shampoo. Deze zachte sulfaatvrije formule op basis van onder andere aloë vera, zijde extracten, panthenol en avocado extract zorgt voor stralend frisse en schone haren. Ideaal voor mensen met een droge, gevoelige hoofdhuid of zelfs berg. This will rock your hair!

  Kies voor stralende lokken, want alleen het beste is goed genoeg voor jouw haar. Met Rock Fresh Hair natuurlijke shampoo wordt haren wassen een ware sensatie. Het is mild en met liefde gemaakt!

  • Hypoallergeen
  • Speciaal voor een droge, gevoelige en eczeem huid
  • Zeep- en sulfaatvrij
  • Dierproefvrij
  • Vrij van microplastics

  Loverock natural for kids, dé eerste Nederlandse kinderverzorgingslijn op basis van de beste en natuurlijke ingrediënten. Loverock is speciaal ontwikkeld voor baby’s en kinderen en toch ook erg lekker voor volwassenen.

  Met Loverock kies je bewust voor gezonde producten zonder onnodige toevoegingen. Waarom zou jij kiezen voor sulfaatvrije producten. In onze video over sulfaatvrije zeep nemen we je mee in de wereld van sulfaten. Onze Rock Fresh Hair shampoo is een van de producten uit onze sulfaatvrije bad – en douchelijn. Daarnaast hebben we nog Rock The Bubbles badschuimRock Fresh Skin Hair & Body douchegel en Love Soft Hair conditioner.

 • Inhoud: 200 ml

  Rock Fresh Skin – hair & body douchegel

  Rock Fresh Skin is een mild reinigende én zeepvrije douchegel. Deze zachte sulfaatvrije formule op basis van avocado extract en aloe vera hydrateert de huid én ook de haren optimaal. Rock Fresh Skin is the perfect start of every day!

  • Hypoallergeen
  • Speciaal voor een droge, gevoelige en eczeem huid
  • Zeep- en sulfaatvrij
  • Dierproefvrij
  • Vrij van microplastics

  Loverock natural for kids, dé eerste Nederlandse kinderverzorgingslijn op basis van de beste en natuurlijke ingrediënten. Loverock is speciaal ontwikkeld voor baby’s en kinderen en toch ook erg lekker voor volwassenen.

  Met Loverock kies je bewust voor gezonde producten zonder onnodige toevoegingen. Waarom zou jij kiezen voor sulfaatvrije producten. In onze video over sulfaatvrije zeep nemen we je mee in de wereld van sulfaten. Onze Rock Fresh Skin hair & Body douchgel is een van de producten uit onze sulfaatvrije bad – en douchelijn. Daarnaast hebben we nog Rock The Bubbles badschuimRock Fresh Hair shampoo en Love Soft Hair conditioner.

Eerlijke, natuurlijke en kwalitatief hoogstaande producten.
Geen verzendkosten op orders in Nederland boven de €40.
SSL beveiligd, dus het is 100% veilig.

OVER ONS

Puur Company logo.
info@puurcompany.nl
010-8465471

Nieuwsbrief


Top preloader