Rock The Bubbles en Rock My Body are rockin’ it!

Dieke van Groningen januari 19, 2017 Geen reacties
R

Rock The Bubbles en Rock My Body are rockin’ it!

Wij bij Loverock vinden niets leuker dan reviews ontvangen over onze producten. Allereerst omdat het natuurlijk super tof is om te lezen hoe goed onze Loverock range wordt ontvangen. Daarnaast helpen deze ervaringen en eventuele tips ons om onze producten verder te ontwikkelen. Vandaag heeft lieve Rory Blokzijl van 40envoorheteerstmoeder.nl weer een review geschreven op haar blog. Dit keer heeft ze namelijk de Rock The Bubbles in combinatie met Rock My Body voor ons uitgetest, uiteraard samen met het onmisbaar jurylid: Mila (Rory’s dochtertje). And guess what? De badschuim en body lotion are rockin’ it!

Rory neemt ons mee in haar badritueeltje met Mila. Eerst in bad schuimkastelen maken met de puur natuurlijke Rock The Bubbles, daarna lekker het hele lijfje insmeren met Rock My Body om een droge en trekkerige huid te voorkomen. Beide producten voelen volgens Rory heel fijn aan; het badschuim schuimt heerlijk en dat voor natuurlijke bubbels :-) en de body lotion is fijn om te smeren.

Goede tip van Rory: meng het badschuim met de waterstraal wanneer het bad nog volloopt, zo ontstaan de grote schuimwolken die juist zo leuk zijn om mee te spelen in bad!

Een ander aspect waar wij zo blij van worden is de mening van Rory over natuurlijke huidverzorgingsproducten, met name voor kinderen. Rory: “Ik heb het weleens eerder gezegd. Ik begrijp niet zo goed van mijzelf dat ik niet eerder heb gekeken naar natuurlijke, hypoallergene producten voor de kinderhuid. Vrij van parabenen, sulfaten en siliconen in plaats van maar te gaan voor de gangbare merken in de drogisterij of supermarkt. Niet dat daar wat mis mee is. Maar deze producten voelen voor mij veel beter en passen ook beter bij mijn gedachtegang”. Bij Loverock delen wij natuurlijk deze gedachtegang en vinden het belangrijk dat steeds meer papa’s en mama’s zich bewust zijn van wat ze allemaal op de kinderhuidjes smeren.

Rory mag namens Loverock een heerlijke Rock My Body bodylotion weggeven. Je maakt nog tot 29 januari kans om deze superzachte body lotion ter waarde van 20,95 euro te winnen. Kijk snel op Rory’s blog om te zien wat je daarvoor moet doen!

Wat zijn jouw ervaringen met onze bath & body range? Laat het ons weten in de comments.

loverock natural skincare for kids

Het bericht Rock The Bubbles en Rock My Body are rockin’ it! verscheen eerst op Loverock.

Dieke van Groningen