Loverock in de Ditjes & Datjes

Dieke van Groningen december 14, 2016 Geen reacties
L

Loverock in de media: Ditjes & Datjes van december 2016

Hebben jullie ons al gespot? Loverock staat deze maand namelijk in de Ditjes & Datjes! En om héél precies te zijn op pagina 83 ?

Op de pagina Ditjes & Datjes voor kleine schatjes wordt Loverock en ons leuke washandje uitgelicht. Stuk voor stuk zijn de producten van Loverock ideale kerstcadeautjes. Niet alleen omdat Loverock uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt en daardoor super zacht is voor de dunne kinderhuid, maar óók omdat je met Loverock een feestje kan maken van het dagelijkse badritueel! De schattige handgemaakte konijnen washandjes van biologisch katoen vallen altijd goed in de smaak bij de kleintjes. En als we heel eerlijk zijn, vinden wij ze ook extreem leuk om mee te badderen.

Wil jij ook graag zo’n washandje met schattig konijnengezichtje? We hebben ze in twee verschillende kleuren: rood met sterretjes of zwart-wit gestreept. Shop ze snel voor onder de kerstboom!

Love To Wash

Ben je meer op zoek naar goede huidverzorging in deze koude winterdagen voor je kids? De Love Pure Skin gezichtscrème en Rock My Body bodylotion zijn essentieel in de bescherming tegen kou, wind én zon, zoals te lezen in deze review!
loverock natural skincare for kids

 

 

 

Het bericht Loverock in de Ditjes & Datjes verscheen eerst op Loverock.

Dieke van Groningen