Rory kiest voor Love Pure Skin: her love is solid as a rock!

Dieke van Groningen oktober 18, 2016 Geen reacties
R

Rory kiest voor Love Pure Skin: her love is solid as a rock!

Rory Blokzijl van de blog 40envoorheteerstmoeder.nl was onlangs ook op de ‘Mama en Baby Parade’ waar ze sprak met Dieke; de founder van Loverock. Rory een enthousiaste en lieve moeder, die de beste producten voor haar dochter Mila wil vinden en proberen. Dan ben je bij Loverock aan het goede adres; pure kwaliteit gemaakt met een grote dosis aandacht én liefde. Rory en Dieke raakte in gesprek en ze vond het leuk om onze producten ook eens uit te proberen. Ze kreeg natuurlijk het favoriete product van Dieke Love Pure Skin gezichtscrème mee om eens uit te testen. Ideaal voor de koudere maanden en ook fijn als het zonnetje nog schijnt op een mooie herfstdag. Inmiddels hebben Mila en Rory lekker kunnen testen en neemt ze ons mee in haar ervaringen:

Rory kiest voor Love Pure Skin, ze noemt het zelfs: Our Love is solid as a rock! Mila en Rory vinden de geur ontzettend lekker. Ze schrijft: “Niet te opdringerig. Fris en bloemig. Grappig, want op de site hebben ze het ook over de geur van “frisse lindebloesem“. Dat hebben we goed geroken dus. Omdat we het ingepast hebben in ons dagelijkse strakke ritueel grijpt Mila zelf ook naar de crème. Ze smeert het graag ook op de bovenkant van haar handen. Fijn, omdat het eigenlijk niet koud genoeg is voor handschoenen, maar wel guur genoeg om de huid uit te drogen.”

Ben je ook benieuwd wat Rory en Mila nog meer te vertellen hebben over onze Love Pure Skin gezichtscrème, lees hier dan verder op haar blog!

rory-blokzijl-love-pure-skin-review

Dieke van Groningen