Eco.kid’s Daily Tonic scoort pluspunten bij Rory

Dieke van Groningen december 8, 2016 Geen reacties
E

Eco.kid’s Daily Tonic scoort pluspunten bij Rory

Enige tijd geleden schreef Rory Blokzijl van de website 40envoorheteerstmama.nl al een leuke blog over Loverock , waarin ze samen met haar dochtertje Mila de Love Pure Skin gezichtscrème uitprobeerde. Drie keer raden…Rory én Mila waren razend enthousiast! Aangezien Rory, net als vele andere moeders, graag wilt weten wat ze nou precies het beste kan gebruiken wat betreft verzorgingsproducten voor kinderen, is ze bij Puur Company helemaal aan het goede adres. Ditmaal testte Rory de Daily Tonic anti-klit én -luizen spray van eco.kid, en kan tegenwoordig niet meer zonder!

Rory is de drijvende kracht achter 40envoorheteerstmama.nl. Voor haar dochter is ze steeds opzoek naar nieuwe en verantwoorde producten. Haar wens: een anti-klit spray waarmee ze dagelijks gemakkelijk door de mooie krullen van haar dochter kan borstelen. Rory: “die anti-klit spray, die kon ik niet vinden voor kinderen, dus gebruikte ik een reguliere spray voor vrouwen uit het schap van de drogisterij. Toch zat het mij niet lekker. Wat zit er allemaal in? En wat doet het op een kwetsbare hoofdhuid van kinderen?”

Mila gaat inmiddels ook al naar school. En waar school is, zijn (vaak) luizen… “Toen de tijd van de peuterspeelzaal aanbrak had ik mij ingelezen en gehoord over de luizenplaag die zo nu en dan de kop opsteekt. Ik voelde een lichte paniek, want die luizenkam? Hoe kreeg ik die in godsnaam door haar pijpenkrullen heen?”

Maar gelukkig is daar Puur Company to the rescue! Ons merk eco.kid heeft namelijk de perfecte oplossing voor Mila’s klitten: de Daily Tonic leave in conditioner. Zoals Rory beschrijft in haar blog, bestaat de Daily Tonic uit gecertificeerde biologische ingrediënten. “Dat voelt voor mij al een stuk prettiger. Ik merk dat de spray heel goed werkt en daadwerkelijk knopen en klitten uit het haar verwijderd. Ook ruiken de plantenextracten en etherische oliën in deze anti-klit spray lekker voor ons, alleen niet voor luizen.”

Kortom, Rory is helemaal fan van deze dagelijks te gebruiken anti-klit spray van eco.kid. Wil je meer lezen over de bevindingen van Rory, lees dan hier haar leuke blog en neem ook eens een kijkje bij haar andere blogs over het moederschap!

Dieke van Groningen