Mama & Baby parade: Marstyl is enthousiast over ons!

Dieke van Groningen september 27, 2016 Geen reacties
mama-baby-parade-pers-event-amsterdam-de-kleine-parade
O

Op 22 september hebben wij samen met verschillende bedrijven het pers evenement “Mama & Baby Parade” georganiseerd. Deze vond plaats in De Kleine Parade in Amsterdam. Een ontzettend leuke concept store voor kinderkleding. Samen met Pure Beauty Brands, Firma Fiep, en onze partner 4naturalkids verzorgden wij ’s ochtends het Mama & Baby Parade evenenement voor blogger-mama’s. Het was ontzettend gezellig en erg leuk iedereen te ontmoeten en achteraf even mee te kunnen kletsen. Het leukste van alles is dat er nu massaal over geschreven wordt! Een van deze bloggers was Marguerita van Marstyle. Zij heeft als eerste over deze dag geschreven. Daar worden wij natuurlijk wel nieuwsgierig van! Ook benieuwd wat Marstyle over het evenement en onze producten schrijft? Lees dan snel verder!

mama-baby-parade

 

Marguerita schrijft

Dieke van Groningen presenteerde ons de Love Pure Skin gezichtscrème van het Nederlandse merk Loverock. Dit is een crème die de kinderhuid optimaal beschermt tegen kou, wind en de zon. Ze vertelde ons dat de kinderhuid tot aan 18 jaar tot vijf keer dunner en droger is dan die van een volwassene, nu het kouder wordt heeft deze daarom weer extra verzorging nodig. Hij heeft zonnefactor SPF6 en bevat alleen pure en natuurlijke ingrediënten speciaal afgestemd op datgeen wat de kinderhuid echt nodig heeft: avocado olie, olijfolie, sheabutter, vitamine E en aloë vera.

mama-baby-parade

Naast Loverock heeft ze kennis gemaakt met Lady Green en Eco.kid. Ze vindt het wonderbaarlijk dat er merken zijn die geen rekening houden met de complexe huid van jonge meisjes. Daarnaast is ze ontzettend enthousiast over outback jack. Tot haar grote verbazing is het zelfs te drinken! Wij raden het niet aan i.v.m. de smaak, maar het kan zeker. Momenteel zijn zij en haar dochters druk bezig met de Loverock gezichtscrème te testen. Ze had geen idee dat er speciale crèmes voor kinderen te krijgen zijn! Vooral de oudste heeft een droge huid, dus ze is erg benieuwd. Wordt vervolgd..

 

Ben jij benieuwd naar wat zij nog meer van onze en de andere mooie merken vindt? Dat lees je hier. Veel lees plezier!

Lots of love,

Puur Company

 

Dieke van Groningen