De heilzame werking van massage

Dieke van Groningen februari 21, 2017 Geen reacties
D

De heilzame werking van massage 

Heerlijk even lekker knuffelen en kroelen met jouw kleintje, wie geniet daar nu niet van? Om deze momentjes samen nog specialer te maken hebben wij de Love To Relax body- en massageolie voor baby’s en kinderen op de markt gebracht. Steeds meer mama’s ontdekken de heilzame werking van massage. Waarom dat zo is, dat lees je hier!

Wat maakt masseren bijzonder

Elke dag stel je jezelf en ook jouw kleintjes bloot aan allerlei invloeden van buitenaf. We rennen van hot naar her en eigenlijk nemen we (te) weinig momenten van rust en bezinning. De meeste mama’s herkennen het drukke bestaan, helemaal met kleine kinderen die je toch goed wilt verzorgen.

In veel delen van de wereld is massage een onderdeel van het dagelijkse ritueel. Het brengt zowel lichaam als geest weer in balans en dat is hoog nodig in ons hectische bestaan. Niet voor niets bestaat er Shantala baby massage. Een unieke massage techniek voor ouders en hun pasgeboren kindjes. Het masseren van de huid is namelijk niet alleen lekker, maar de aanraking van de huid maakt baby’s en kinderen rustiger. Het geeft ze een vertrouwd en beschermd gevoel. Je geeft de positieve energie door omdat je écht contact maakt met jouw kleintje. Ze gaan hierdoor minder huilen en beter slapen.

Massage is niet alleen goed voor een baby, juist ook voor kinderen groot en klein is het belangrijk om middels aanraking te ontspannen. Je kunt ze ook leren zichzelf te masseren en hierdoor te ontspannen. Je zult zien; ze worden rustiger en krijgen meer zelfvertrouwen en genieten van een goede nachtrust! Lichaam en geest komen weer in balans.

Masseren kun je leren

Geen idee hoe je moet masseren? Geen probleem, want je hoeft geen pro te zijn om een kind te masseren. Begin bij de voetjes, beentjes en eindig bij het ruggetje, armen en dan het hoofd. Het lekkerste is om een beetje olie te pakken en dit tussen je handen te verwarmen. Het gaat primair om de aanraking, mocht je willen dan kan je altijd een cursus baby en/of kindermassage volgen zodat je alle massagegrepen goed onder de knie krijgt.

Daarnaast zijn er tegenwoordig ook steeds meer schoonheidssalons en massageprakrijken die baby- en kindermassages aan bieden.

Love To Relax body- en massage olie

Loverock natural for kids denkt graag met mama’s mee en ontwikkelde een ultrazachte puur natuurlijke olie zonder conservering of schadelijke stoffen. Ideaal dus voor zowel de baby-, kinderhuid als ook voor de huid van een zwangere vrouw. Ze hebben allemaal met elkaar gemeen dat deze huid vijf keer dunner is dan een volwassenhuid en vijf keer gemakkelijker schadelijke stoffen absorbeert.

Loverock Love To Relax massageolie

Daarom geen schadelijke stoffen in de producten van Loverock! Love To Relax zit boordevol natuurlijke oliën, zoals avocado-olie, zonnebloemolie, olijfolie én abrikozen pit olie. Deze zijn stuk voor stuk ideaal voor de droge en gevoelige huid. De olie plakt niet en wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. De huid wordt meteen beschermd en verzorgd. Onze olie zit ook nog eens in een handige sprayverpakking, dus geen geknoei! Een of twee spraytjes in je hand en je bent meteen klaar om je kindje lekker in te masseren. Geen zorgen over schadelijke stoffen of een droge, trekkende huid. Met Loverock ben je in goede handen, gewoon het beste uit de natuur, just Love To Relax!

loverock natural skincare for kids

Het bericht De heilzame werking van massage verscheen eerst op Loverock.

Dieke van Groningen