Loverock’s Gift Suite Mother’s Day

Dieke van Groningen mei 11, 2017 Geen reacties
L

Loverock op the Gift Suite Mother’s Day

Dinsdagochtend vroeg ontving Loverock voor The Gift Suite Mother’s Day bijna 35 bekende mom’s in de badkamer The Grand Sofitel Amsterdam. De reacties waren stuk voor stuk lovend en enthousiast. Wie wil er nou niet goede, natuurlijke producten voor de pure, kwetsbare kinderhuid? De mom’s waren in ieder geval overtuigd van de geur, smeerbaarheid en werking van onze producten en namen allemaal onze Rock My Body bodylotion in hun giftbag mee naar huis.

Hieronder een impressie van ons Gift Suite Mother’s day avontuur:

The-Gift-Suite -Grand-Hotel

The Grand Sofitel Amsterdam

The Grand Sofitel in Amsterdam; de locatie voor het Gift Suite Mother’s Day event. In de badkamer van de prachtige suite mocht Loverock voor de ochtend haar intrek nemen. The place to be voor onze pure natuurlijke producten, die daar een prachtige plek kregen.

Loverock-The Gift-Suite-products

Loverock products

Lovende reactie van de mom’s over onze producten. De geur en ook smeerbaarheid vielen in de smaak bij Sahrissa Lingg, Chantal Bles, Maureen Powel en Jamie Faber. Er werd druk getest en gelachen in de Loverock badkamer. Overigens kwamen de nieuwe Love To Relax family size olie én de gezichtscrème als favorieten uit de bus!

Loverock-Fans-Gift-Suite

Chantal Bles, Jamie Faber, Maureen Powel
en Sahrissa Lingg

Met Loverock Love To Relax is Carolien Spoor helemaal klaar voor haar kleine in spé. De bekende hypoallergene geur sprak haar in ieder geval heel erg aan! Succes met de laatste loodjes Carolien!

Loverock-Carolien-Spoor

Carolien Spoor fan van Loverock én eco.kid Outback Jack

Trouwe Loverock fans Liza Sips en Beertje van Beers waren ook van de partij. De dochter van Beertje smeert het liefste onze Rock My Body bodylotion!

Loverock-Beertje-Liza-Sips

Trouwe fans Beertje van Beers & Liza Sips

Voor haar zoontje Brandon was Bobbi nog op zoek naar zachte, natuurlijke producten. Dan is ze bij Loverock aan het goede adres. Zelf is ze dol op verzorgende bodyolies, de Love To Relax familysize is een schot in de roos.

Loverock-Bobbie-Eden

Bobbi gaat voor Love To Relax

 

Wat ons betreft zou elke mooie hotelbadkamer zo ingericht mogen worden met onze Loverock producten!

Loverock-products-Gift-Suite

Loverock badkamer producten

 

Wij vonden het een geweldig event en zijn blij te ervaren dat ook de bekende mama’s bewust op zoek zijn en kiezen voor natuurlijke producten zonder slechte toevoegingen. Loverock zit boordevol goede kwaliteitsingrediënten en wordt gemaakt met liefde. Dank dames voor de gezellige ochtend!

Wij weten nu wat deze mom’s in de badkamer hebben staan en wat hebben jullie in de badkamer voor je kids? Laat het ons weten als comment onder dit bericht of via facebook

 

loverock natural skincare for kids

Het bericht Loverock’s Gift Suite Mother’s Day verscheen eerst op Loverock.

Dieke van Groningen