Duurzaamzwanger.nl schrijft over de fijnste duurzame verzorgingsproducten!

Dieke van Groningen juli 31, 2017 Geen reacties
baby-verzorging-duurzaam
D

Duurzaamzwanger.nl schrijft over de fijnste duurzame verzorgingsproducten!

Zodra je zwanger wordt, besef je ineens dat de wereld groter is dan alleen jezelf. Binnen in je buik groeit een klein mensje dat van jou afhankelijk is, van hetgeen je eet, drink én smeert. Veel mama’s to be letten dus extra op wat ze eten en of ze voldoende slapen. Heel goed, alleen let je ook op wat je smeer? Juist het smeren van goede verzorgingsproducten is belangrijk. Jouw huid is het grootste orgaan en beschermt je lijf tegen ongewenste schadelijke invloeden. Dus wat je er niet opsmeert komt er ook niet in!

Duurzaamzwanger.nl schreef ook over het belang van natuurlijke verzorging – zonder schadelijke stoffen – is voor jezelf en je kindje. Gewoon omdat natuurlijke producten enerzijds vele malen beter zijn voor je huid en je lijf, maar anderzijds juist ook voor het milieu. Het is ook relaxter als je bedenkt dat je jezelf én je kindje voortaan dus met écht goede producten kunt verwennen, zonder onnodige poespas.

Ook vanuit Puur Company weten we hoe belangrijk natuurlijke verzorging is, daarom bieden wij alleen verzorgingsproducten aan van de allerhoogste kwaliteit zonder schadelijke stoffen. Gewoon het beste vanuit de natuur!

Kies jij voor duurzame verzorgingsproducten? Nieuwsgierig welke merken Duurzaamzwanger.nl op het vizier heeft? Kijk dan snel op hun blog en ontdekt de allerlekkerste en de fijnste duurzame verzorgingsproducten.  We zullen alvast één tipje van de sluier oplichten, maar ons favoriete DEET-vrije product Outback Jack, stond ook op hun lijstje!!

Outback-Jack-DEETvrij-PUUR

Pure groeten!

Dieke van Groningen