Win 4x Loverock’s Love To Relax bij weekblad Party

Dieke van Groningen juni 23, 2016 Geen reacties
winactie weekblad Party Loverock Love To Relax
S

Sinds 22 juni ligt de 25ste editie van het weekblad Party in de schappen en Loverock’s Love To Relax staat erin!

Love To Relax: een pure zachte body- en massageolie speciaal voor baby’s, kinderen én zwangere vrouwen. Een flesje boordevol liefde én pure natuurlijke oliën: avocado-olie, zonnebloemolie, olijfolie én abrikozen pit olie. Zachte, voedende oliën ideaal voor de droge huid. Love To Relax zit in een praktische spray waardoor je geen vette handen krijgt. Gewoon puur natuur, zonder slechte stoffen of conservering, zoals je van Loverock gewend bent. Bye bye droge huid!

Droge huid

De baby-, kinderhuid én ook die van zwangere vrouwen is tot vijf keer dunner en droger dan de volwassenhuid. Dat vraagt om extra aandacht en gespecialiseerde producten met de juiste ingrediënten om deze kwetsbare huid in optimale conditie te houden.  De natuurlijke oliën zijn stuk voor stuk ideaal voor de droge en gevoelige huid. De olie plakt niet en wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. De huid wordt meteen beschermd en verzorgd door deze pure oliën.

Body- en massageolie

De Love To Relax body – en massageolie zit in een handige sprayverpakking. Een of twee spraytjes in je hand en je bent meteen klaar om je kindje lekker in te masseren. Het masseren van de huid is niet alleen lekker, maar de aanraking van de huid maakt baby’s en kinderen rustiger. Het geeft ze een vertrouwd en beschermd gevoel. De zachte voedende natuurlijke oliën zijn geschikt voor de allerkleinste en ook de mama’s in spé. Geen zorgen over schadelijke stoffen of een droge, trekkende huid. Met Loverock ben je in goede handen, gewoon het beste uit de natuur, just Love To Relax!

Jij kan onze Love To Relax winnen bij het weekblad Party. Wil je weten hoe? Klik dan hier.

Loverock’s Love To Relax body- en massageolie is onder andere te koop bij Heavenly Pure.

Dieke van Groningen