De Beautysalon schrijft over Lady Green’s Sublime Correcteur!

Dieke van Groningen augustus 18, 2016 Geen reacties
lady green sublime correcteur
D

De Beautysalon schrijft over Lady Green’s Sublime Correcteur!

Lady Green fans, opgelet! Het online vakblad de Beautysalon heeft een stuk gepubliceerd over onze anti-puistjes pen: de Sublime Correcteur. Lady Green begrijpt dat er niets vervelender is dan een onverwachtse pukkel. De biologische anti-puistjes pen ervoor dat deze puistjes snel verdwijnen dankzij de geheimen van moeder natuur. Zoals de Beautysalon vermeldt is niet alleen de pukkel verleden tijd, de huid wordt tegelijkertijd verzorgt, verzacht en gezuiverd. Zink en lavendelalcohol drogen de puistjes uit. Aloë vera, neem en distel de huid verzorgen en kalmeren.  Bye bye pukkels!

De Beautysalon over Sublime Correcteur:

Het hippe en biologische huidverzorgingsmerk Lady Green richt zich op jonge vrouwen vanaf twaalf jaar. Speciaal voor deze doelgroep is er nu de Sublime Correcteur, een anti-puistjes pen die vrij is van onder andere parabenen, sulfaten en synthetische kleurstoffen.

Het is rijk aan natuurlijke werkstoffen zoals aloë vera, neem en distel. Deze verzorgen en kalmeren de huid. Tegelijkertijd wordt het puistje uitgedroogd door de inzet van zink en lavendelalcohol.

Het volledige Lady Green-assortiment (en dus ook de Sublime Correcteur-pen) is biologisch, Ecocert-goedgekeurd en kleurrijk verpakt.

 

Ben jij benieuwd naar het hele artikel? Lees deze hier.

Lots of love,

Puur Company

 

Dieke van Groningen