Loverock in de spotlight van Biojournaal

Dieke van Groningen juni 8, 2016 Geen reacties
Loverock-Love-To-Relax-massageolie
L

Loverock Love To Relax staat in Biojournaal!

Dit keer schreven zij op 7 juni over onze nieuwe Love To Relax body- en massageolie van Loverock. Het Biojournaal schrijft dagelijks over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van pure en biologische producten.

Love To Relax zit vol met natuurlijke oliën: avocado-olie, zonnebloemolie, olijfolie én abrikozenpitolie. Deze zijn stuk voor stuk ideaal voor de droge en gevoelige huid. De olie plakt niet en wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. De huid wordt meteen beschermd en verzorgd door deze pure oliën. Gewoon puur natuur, zonder slechte stoffen of conservering. Het masseren van de babyhuid is niet alleen lekker, maar de aanraking van de huid maakt baby’s en kinderen rustiger. Het geeft  ze een vertrouwd en beschermd gevoel. De zachte voedende natuurlijke oliën zijn geschikt voor de allerkleinste en ook voor de mama’s in spé. Geen zorgen over schadelijke stoffen of een droge, trekkende huid. Loverock gebruikt gewoon het beste uit de natuur.

De producten van Loverock zijn te verkrijgen bij apotheken, schoonheidssalons en daarnaast ook bij een aantal biologische webwinkels, waaronder Heavenly Pure. Heavenly Pure is dé natuurlijke beautyshop met pure merken, waaronder de kinderverzorgingsmerken eco.kid en Loverock.

 

Het hele bericht kan je hier lezen.

Dieke van Groningen