ANTI HOOFDLUIS TOP 10

Dieke van Groningen september 6, 2017 Geen reacties
Hoofdluis-eco-kid
A

ANTI HOOFDLUIS TOP 10

Owh nee..CODE ROOD … LUIZEN ALARM! De scholen zijn weer begonnen en de luizen lijken overal te zijn. Als je er al over praat of leest begint het spontaan te kriebelen. Bijna ieder kind of mama krijgt er vroeg of laat mee te maken: hoofdluis. En als het dan zo ver is…what to do?

Ouders, grootouders én soms zelfs de doorgewinterde luizenmoeders zitten met de handen in het haar. Want hoofdluis wil zeggen werk aan de winkel: kammen, kammen en nog eens kammen. littleslist.nl (een super leuke informatieve lifestyle website voor ouders met weinig tijd (én slaapgebrek), die het beste voor hun kind willen) geeft ons de beste hulptroepen om luizen te lijf te gaan, en te voorkomen! De 10 beste anti-haarluisproducten die ieder gezin in huis moet hebben. Ook met anti hoofdluis producten voor mommies to be, zoals onze eco,kid producten!

Met de eco.kid haarrange maak je namelijk het kammen een stuk gemakkelijker. Daarnaast ruiken alle producten lekker voor ons, alleen niet voor luizen. Dat is wel zo praktisch! De eco.kid anti hoofdluis producten zijn niet alleen effectief, ze zijn ook nog eens biologisch én verzorgend. Geen droge of jeukende huid na de behandeling, zoals met sommige anti hoofdluisproducten het geval is. Je kunt ze gewoon dagelijks gebruiken, zelfs door papa’s en mama’s. Ook de mama’s to be hoeven zich geen zorgen te maken, want eco.kid is helemaal gifvrij!

ecokid-haar-anti hoofdluis-producten

Wat is verder nog goed om te weten…

  1. voorkom haar tot haar contact, dus hou de haren van je kinderen vast gebonden
  2. Controleer regelmatig je kind op neten en luizen, het liefste dagelijks en zeker na de zwemles
  3. Neten (de eitjes) van luizen worden gelegd op warme plekken; achter de oren, onder de pony en bij de nek. Start daar met controleren
  4. Luizen zijn blind, ze reageren wel op licht/donker. Kam het liefste het haar afwisselend links en rechts
  5. Hoofdluizen kunnen maximaal twee uur in water overleven, dus spoel ze niet door de wc.

Inmiddels nieuwsgierig geworden naar de 10 top anti hoofdluis producten, lees dan snel verder

 

Dieke van Groningen