Luizentijd bij blogster Rory

Dieke van Groningen oktober 5, 2017 3 reacties
L

Luizentijd bij blogster Rory – 40 voor het eerst moeder!

De scholen zijn in volle gang en overal hangen weer de bekende A4-tjes: Hoofdluis geconstateerd. Oké het is dus weer luizentijd, van die vieze bloeddrinkende kriebelende kleine beestjes. Die ook in een mum van tijd eitjes leggen en de hele klas besmetten. Dat onderwerp waar geen moeder over wil praten op de koffieochtend, want je wil toch niet dat mensen denken dat je vies bent. Luizen dus… alleen weten we inmiddels niet dat luizen niet te maken hebben met hygiëne, met vies of schoon haar?! Nee dus. Kortom luizentijd én dus ook luizentijd bij blogster Rory!

Ja zeker, luizentijd bij blogster Rory! Bij haar dochter Mila in de klas waren ook luizen geconstateerd. Elke dag gebruikt Rory de producten van eco.kid, zoals de Daily Tonic anti-klitspray. Rory schrok zich een hoedje toen de luizenmoeder recht op haar af kwam lopen an de boodschap dat er luizen waren gevonden bij een van de kindjes uit de groep: “Ineens zag ik rampscenario’s van het krullende en moeilijk doorkambare haar van mijn dochtertje en een extreem veelvuldig gebruik van de luizenkam op mijn netvlies verschijnen. Gelukkig was het niet bij ons dochtertje geconstateerd, maar ze bleek die ochtend wel naast het kindje te hebben gezeten waarbij wèl luizen waren geconstateerd. Dus of ik even extra wilde opletten….”

luizentijd-ecokid- haarrange

Rory is maar wat blij dat ze de biologische haarverzorgingslijn van eco.kid in huis heeft. Deze range bevat namelijk geen schadelijke stoffen, zit vol heerlijke verzorgende ingrediënten die voor stralende, zachte én luisvrije haren zorgen. De producten van eco.kid ruiken namelijk lekker voor ons, alleen niet voor luizen. Dat laatste is een mooie bijkomstigheid, want liever geen hoofdluis. Het is geen 100% garantie natuurlijk, toch alle kleine beetjes helpen.

Benieuwd naar de rest van het verhaal over de luizentijd bij blogster Rory? Lees dan snel verder op haar blog!

ecokid-logo

Het bericht Luizentijd bij blogster Rory verscheen eerst op Puur Company.

Dieke van Groningen

Comments are closed.