Hoe bescherm je de kinderhuid met koud weer?

Dieke november 10, 2017 Geen reacties
H

Hoe bescherm je de kinderhuid met koud weer?

Furrow-Love-Pure-Skin

De herfst is begonnen! Bladen vallen van de bomen, de temperatuur daalt en de warming staat weer aan. Je huid moet echt even omschakelen en wennen aan de kou. Met een heerlijke crème helpen wij de natuur gewoon een handje. Daarna je jas aan en naar buiten. En wat doe je voor jouw kind? Hoezo? Heeft mijn kind een crème nodig? JA!

Heb je er ooit wel eens over nagedacht dat een kinderhuid echt anders zou kunnen zijn dan jouw eigen huid?

Want wist je dat de kinderhuid heeft slechts eenvijfde van de dikte van een volwassen huid maar bestaat wel uit hetzelfde aantal lagen Of dat de kinderhuid ook ruim vijf keer droger dan een volwassenhuid. Dit komt doordat de talgproducerende klieren nog klein zijn, waardoor de kinderhuid veel sneller kan uitdrogen en zichzelf minder goed kan beschermen tegen schadelijke invloeden. Of bijvoorbeeld dat de barrièrefunctie van de huid (de beschermlaag) minder effectief is, zodat schadelijke stoffen sneller én ook in de diepere lagen van de huid opgenomen kunnen worden.

Voor Loverock natuurlijk dé reden om pure natuurlijke verzorgingsproducten te maken vol met de beste ingrediënten om elke huid mee te beschermen in alle weersomstandigheden.

Dieke, fouding mom van Loverock, ging in gesprek met Maaike van Furrow.nl over hoe je de kinderhuid het beste kunt beschermen met koud weer. Maaike is alvast fan van de Love Pure Skin gezichtscrème…en jij?

Kijk snel mee naar hun gesprek tussen Maaike & Dieke

 

Loverock-natural-for-kids

 

 

Het bericht Hoe bescherm je de kinderhuid met koud weer? verscheen eerst op Loverock.

Dieke