Biojournaal schrijft over Lady Green

Dieke van Groningen april 1, 2016 Geen reacties
Biologische lijn Lady Green
O

Op 22 maart stond ons nieuwe organic label Lady Green in de spotlight van het Biojournaal. Het Biojournaal presenteert het laatste nieuws over alles dat biologisch en puur is! Het bericht is tot stand gekomen samen met Greenjump.nl, één van verkooppunten van Lady Green.

Hieronder een stukje uit het bericht:

“De lijn van Lady Green bevat milde reinigingsproducten zoals een zachte gezichtsscrub, cleansing foam, lotion en een cleansing micellar water om make-up te verwijderen. De dagcrème Beautifying Day Cream met aloë vera en jojoba hydrateert en geeft een matte finish, ideaal bij vlekjes en tegen glimmen van de huid. Naast de verzorgingsproducten is er ook verzorgende lip care gloss en een verzorgende mascara die de wimpers volume en lengte geeft.

De Ecocert gecertificeerde biologische producten van Lady Green verzorgen de huid met natuurlijke ingrediënten. Alle producten worden gefabriceerd in Frankrijk waar meer dan 200 jonge vrouwen meewerkten aan het bedenken van deze speciale biologische verzorgingsproducten voor tieners. Het label is vrij van parabenen en bevat geen synthetische geur- en kleurstoffen, geen GGO’s, geen PEG en geen phenoxyethanol. Verzorgingsproducten met aandacht voor de jonge huid en het milieu.”

Het originele bericht kun je hier lezen: http://bit.ly/1MriIw3

Dieke van Groningen